Ngarep > Produk > Payung Reverse

Payung Reverse

We are produsen profesional Payung Reverse lan payung transparan POE, kanthi merek dhewe "UNI", lan khusus nggawe & nggawe payung, kanthi sulaman, percetakan layar sutra lan departemen percetakan transfer. Kantor pusat kita dununge ing tengah Zona Industri Yaoqian, Kutha Anhai, kutha Jinjiang sing cedhak karo kutha-Xiamen sing apik, dununge telung ewu meter persegi. We nyedhiyakake jenis dhasar lan Payung Reverse menyang saindenging jagad.
Tangan Payung Reverse & Drip gratis iki: Cocog kanggo pangguna telpon lan ibu, Lintasi gagang bentuk C ing lengen sampeyan, nggawe sampeyan tangan bebas nyekel bayi, tas utawa ponsel yen dibutuhake. Desain investasi kreatif, desain njaba nyegah banyu saka netes, jubin lan mobil tetep garing.
DESAIN INVERTIF - Lumahing kain payung sing teles bakal dilipat kanthi cerdas. Dadi ora udan nalika mlebu utawa metu saka mobil.
Tahan Angin Awet: Payung kuwalik lapisan kaping pindho digawe saka kain pongee, tulang rusuk listrik ireng awet lan rusuk lapis dobel ndadekake payung mobil luwih kenceng, nambah efek tahan angin.
Kualitas apik, kanopi digawe saka kain 210T kanthi kepadatan tinggi lan lapisan Teflon tahan banyu sing ngidini banyu gampang netes lan goyang langsung kanggo mbantu sampeyan tetep garing terus-terusan. Mekanisme bukaan otomatis gampang kanggo siji- operasi tangan. Cukup pencet tombol ing gagang kanggo mbukak sak detik, lan ora bakal ana penundaan kanggo kenyamanan sampeyan.
Kita ngembangake produk menyang macem-macem negara, utamane Payung Reverse lan Kanggo nyedhiyakake layanan lan produk sing luwih apik, iki sing dhesekke:
1. Sertifikat BSCI: kita ngurmati para pelanggan babagan tanggung jawab sosial, nggawe audit BSCI wiwit 2016.
2. Sertifikat audit Disney: kita ngurmati para pelanggan babagan payung bocah sing duwe lisensi, nggawe audit disney wiwit taun 2016.
3. Tes: saiki sawetara tes rampung miturut macem-macem pelanggan, kayata REACH / CA Prop65.
4. Dhaptar elemen unik: kanthi semangat 20 taun kanggo nggawe payung unik karo para pelanggan, kita duwe dhaptar lengkap unsur unik kanggo program sampeyan.
5. Mung kualitas tengah: fokus dadi sampurna, kita tetep mung payung bermutu, adhedhasar AQL2.5 / 4.0.
Tujuan dhasar kita minangka payung uni yaiku nyedhiyakake pelanggan produk sing paling dhuwur kanthi rega paling apik!
View as  
 
<1>
{Tembung kunci} khusus sing digawe ing China bisa dituku kanthi rega murah utawa regane murah. Payung Fengyuan minangka pabrikan lan pemasok {kata kunci} sing apik ing China. Yen aku pesen saiki, apa sampeyan duwe stok? mesthi! Yen perlu, kita bakal nyedhiyani dhaptar rega lan kutipan karo sampeyan. Yen aku pengin grosir, apa regane sing bakal diwenehake? Yen jumlah Grosir sampeyan akeh, kita bisa menehi rega pabrik. Sampeyan disambut teka ing pabrik kanggo tuku produk paling laris, paling anyar lan diskon. Produk awet duwe desain mewah. Sampeyan bisa yakin bisa tuku produk diskon saka kita. Muga-muga bisa kerja sama karo sampeyan.