Cara milih payung sing cerah

2021-04-29

Payung bening minangka alat sing asring digunakake nalika musim panas, mula kepiye konsumen kudu milih sing apik?

Kaping pisanan, payung kanthi transmisi cahya sing sithik kudu dipilih. Payung sing luwih transparan, luwih apik kualitas nutupi.

Loro kanggo milih payung sunscreen nutupi vinil lan perak, luwih saka sunyi lem nutupi efek sunscreen sing apik;

Katelu, delengen wayangane, payung metu menyang srengenge, warna bayangan sing peteng, efek sunscreen luwih apik;

Papat, luwih becik milih payung tanpa dekorasi, lan nyoba milih permukaan payung warna murni, amarga ora ana lapisan ing renda lan kembang; Pungkasan, disaranake milih payung kanthi kapadhetan dhuwur lan permukaan sing luwih peteng.