Kepiye cara ngurus payung

2021-04-29

â— Aja gulung payung nganggo banyu sawise digunakake nalika udan. Sampeyan kudu mbukak payung, garing cagak lan permukaan payung nganggo gombal empuk, gantungake ing sisih ngisor ing ventilasi supaya garing, lan banjur tutup payung lan simpen.

â— Sadurunge mbukak payung sing bening, sampeyan kudu ngeculake ndhuwur payung, ndandani balung payung, lan banjur dibukak kanthi alon kanggo nyegah patah balung payung. Kanggo payung biasa mesthine kudu adoh supaya ora bisa nggunakake angin kenceng, supaya ora melu bali menyang balung payung.

â— Aja nggunakake payung kanggo methik barang, aja nggunakake payung minangka tongkat, kanggo nyegah deformasi payung. Payung nilon kudu nyegah soot, Mars cipratan, supaya ora ngobong permukaan payung sing rusak.

â— Aja nggantungake payung ing tembok jeruk alkali, bisa nyegah lumah payung rapuh. Nalika payung ora digunakake, luwih becik dilebokake ing tutup payung supaya bledug ora nemplek.
Sadurunge:NO