Payung Bocah Otomatis Logam
  • Payung Bocah Otomatis Logam - 0 Payung Bocah Otomatis Logam - 0
  • Payung Bocah Otomatis Logam - 1 Payung Bocah Otomatis Logam - 1
  • Payung Bocah Otomatis Logam - 2 Payung Bocah Otomatis Logam - 2
  • Payung Bocah Otomatis Logam - 3 Payung Bocah Otomatis Logam - 3
  • Payung Bocah Otomatis Logam - 4 Payung Bocah Otomatis Logam - 4

Payung Bocah Otomatis Logam

Payung Bocah Otomatis Panjang Logam iki dilengkapi gagang bentuk J sing gampang digawa bocah. Bukak otomatis, operasi tangan siji, cahya lan gampang.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Payung Bocah Otomatis Panjang Logam iki dilengkapi gagang bentuk J sing gampang digawa bocah. Bukak otomatis, operasi tangan siji, cahya lan gampang.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Kode barang

7251

Katrangan

Payung Bocah Otomatis Logam

Bingkai logam lan poros logam, gagang plastik, bahan POE kanthi desain pencetakan

Jinis mbukak

Mbukak kanthi otomatis

Ukuran Barang

19â € X8K

Nyithak logo

Disesuaikan

MOQ

2400 Piece

Sample wektu

5-7 dina

Wektu timbal

60 dina

Ketentuan Pembayaran

T / T & L / C

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

Payung Bocah Metal Long Otomatis minangka papan perlindungan sing paling dipercaya. Tombol otomatis ngidini sampeyan mbukak kanthi gampang lan lancar.

4. Kualifikasi Produk

Bahan Payung Bocah Otomatis Logam Bisa lulus tes sadurunge dikirim, Saben payung dites sadurunge metu saka pabrik. Laporan tes lan video bisa diwenehake.

5. FAQ

1. Suwene riwayat perusahaan sampeyan?

Pabrik payung kita didegake ing 1995, yaiku sejarah 25 taun.

 

2. Sepira gedhene pabrik sampeyan

Kita duwe luwih saka 15.000 pabrik meter persegi lan luwih saka 300 karyawan

 

3. Apa sampeyan bisa menehi saran babagan kemampuan produksi?

Kita bisa ngasilake luwih saka 720.000 rolas payung saben taun.

 

4. Kepiye babagan output saben wulan?

Kita ngasilake udakara 60.000 lusin payung saben wulan.

 

5. Apa sampeyan duwe departemen R&D kanggo nggawe payung anyar?

Ya, kita duwe departemen R&D kanggo ngembangake payung anyar kanthi terus-terusan.

 

6. Suwene wektu produksi sampeyan?

Sejatine, produksi timbal wektu 10-60 dina. Iku gumantung saka jumlah pesanan, syarat kualitas, lsp.

 

7. Suwene wektu sampel sampeyan?

Sampeyan butuh 7-14 dina kanggo nggawe conto anyar.

 

8. Apa standar QC kanggo pelanggan?

Biasane, kita nampa AQL 2.5. Kita malah bisa nampa inspeksi 100%.

 

 

Panas Tags: Payung Bocah Otomatis Logam, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Tiongkok, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, Paling Anyar, Kualitas, Awet, Jual Paling Anyar, Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.