Ngarep > Produk > Payung Tongkat > Payung Hujan Tongkat Panjang

Payung Hujan Tongkat Panjang

Kita minangka produsen payung Hujan Panjang Tongkat lan payung transparan POE, kanthi merek dhewe "UNI", lan khusus nggawe & nggawe payung, kanthi sulaman, percetakan layar sutra lan departemen percetakan transfer. Kepala kita kantor dununge ana ing tengah Zona Industri Yaoqian, Kutha Anhai, kutha Jinjiang sing cedhak karo kutha-Xiamen sing apik, dununge jembar telung ewu meter persegi. Kita nyedhiyakake payung dhasar lan Payung Hujan Panjang kanggo kabeh jagad.
Payung udan tongkat dawa otomatis iki kualitas apik, kanopi digawe saka kain 210T kanthi kepadatan tinggi lan lapisan Teflon tahan banyu sing ngidini banyu gampang netes lan goyang langsung kanggo mbantu sampeyan tetep tetep garing. gampang kanggo operasi tangan siji. Cukup pencet tombol ing gagang kanggo mbukak sak detik, lan ora bakal ana penundaan kanggo kenyamanan sampeyan.
Kita nggedhekake produk menyang macem-macem negara, utamane Payung Hujan Long Long lan Kanggo nyedhiyakake layanan lan produk sing luwih apik, iki sing dhesekke:
1. Sertifikat BSCI: kita ngurmati para pelanggan babagan tanggung jawab sosial, nggawe audit BSCI wiwit 2016.
2. Sertifikat audit Disney: kita ngurmati para pelanggan babagan payung bocah sing duwe lisensi, nggawe audit disney wiwit taun 2016.
3. Tes: saiki sawetara tes rampung miturut macem-macem pelanggan, kayata REACH / CA Prop65.
4. Dhaptar elemen unik: kanthi semangat 20 taun kanggo nggawe payung unik karo para pelanggan, kita duwe dhaptar lengkap unsur unik kanggo program sampeyan.
5. Mung kualitas tengah: fokus dadi sampurna, kita tetep mung payung bermutu, adhedhasar AQL2.5 / 4.0.
Tujuan dhasar kita minangka payung uni yaiku nyedhiyakake pelanggan produk sing paling dhuwur kanthi rega paling apik!
View as  
 
{Tembung kunci} khusus sing digawe ing China bisa dituku kanthi rega murah utawa regane murah. Payung Fengyuan minangka pabrikan lan pemasok {kata kunci} sing apik ing China. Yen aku pesen saiki, apa sampeyan duwe stok? mesthi! Yen perlu, kita bakal nyedhiyani dhaptar rega lan kutipan karo sampeyan. Yen aku pengin grosir, apa regane sing bakal diwenehake? Yen jumlah Grosir sampeyan akeh, kita bisa menehi rega pabrik. Sampeyan disambut teka ing pabrik kanggo tuku produk paling laris, paling anyar lan diskon. Produk awet duwe desain mewah. Sampeyan bisa yakin bisa tuku produk diskon saka kita. Muga-muga bisa kerja sama karo sampeyan.