Payung Geser Layer Reverse Windproof
  • Payung Geser Layer Reverse Windproof - 0 Payung Geser Layer Reverse Windproof - 0
  • Payung Geser Layer Reverse Windproof - 1 Payung Geser Layer Reverse Windproof - 1
  • Payung Geser Layer Reverse Windproof - 2 Payung Geser Layer Reverse Windproof - 2
  • Payung Geser Layer Reverse Windproof - 3 Payung Geser Layer Reverse Windproof - 3
  • Payung Geser Layer Reverse Windproof - 4 Payung Geser Layer Reverse Windproof - 4

Payung Geser Layer Reverse Windproof

Tangan & Drip gratis: Cocog kanggo pangguna telpon lan ibu, Lintasi gagang bentuk C ing lengen sampeyan, nggawe sampeyan tangan bebas nyekel bayi, tas utawa ponsel yen dibutuhake. Desain investasi kreatif, desain njaba nyegah banyu saka netes, njaga jubin lan mobil sing garing. Sugeng tuku payung kuwalik, lapisan dobel sing bisa malik angin saka kita.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Payung Geser Layer Reverse Windproof


1.Pambuka Produk

· Tangan & Drip gratis: Cocog kanggo pangguna telpon lan ibu, Lintasi gagang bentuk C ing lengen sampeyan, nggawe sampeyan tangan bebas nyekel bayi, tas utawa ponsel yen dibutuhake. Desain investasi kreatif, desain njaba nyegah banyu saka netes, njaga jubin lan mobil garing.

· DESAIN KEMBALI - Lumahing kain payung sing teles bakal dilipat kanthi cerdas. Dadi ora udan nalika mlebu utawa metu saka mobil.

· Tahan Angin Awet: Payung kuwalik lapisan kaping pindho digawe saka kain pongee, tulang rusuk listrik ireng awet lan rusuk lapis dobel ndadekake payung mobil luwih kenceng, nambah efek tahan angin

 

2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Kode barang

RE002

Katrangan

Payung kuwalik, Payung Reprotable Windproof Teflon Windproof Layer kanggo Gunakake Mobil lan ruangan

Bingkai lan poros logam, cekelan plastik, pongee 190T kanthi warna padhet

Jinis mbukak

manual mbukak

Ukuran Barang

23 € X8K

Nyithak logo

Disesuaikan

MOQ

2400 Piece

Sample wektu

5-7 dina

Wektu timbal

60 dina

Ketentuan Pembayaran

T / T & L / C

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

Payung kuwalik, Payung Reprotable Windproof Teflon Windproof Layer kanggo Gunakake Mobil lan ruangan ruangan minangka papan perlindungan sing paling dipercaya. Tombol otomatis ngidini sampeyan mbukak kanthi gampang lan lancar.

4. Kualifikasi Produk

Bahan Payung kuwalik, Payung Replika Anti-Tahan Angin Windproof kanggo Mobil lan Panggunaan ruangan bisa ngliwati tes sadurunge dikirim, Saben payung dites sadurunge metu saka pabrik. Laporan tes lan video bisa diwenehake.

 

5. FAQ

1. Suwene riwayat perusahaan sampeyan?

Pabrik payung kita didegake ing 1995, yaiku sejarah 25 taun.

 

2. Sepira gedhene pabrik sampeyan

Kita duwe pabrik15.000 meter persegi lan luwih saka 300 karyawan

 

3. Apa sampeyan bisa menehi saran babagan kemampuan produksi?

Kita bisa ngasilake payung luwih saka 720.000 rolas taun.

 

4. Kepiye babagan output saben wulan?

Kita ngasilake udakara 60.000 lusin payung saben wulan.

 

5. Apa sampeyan duwe departemen R&D kanggo nggawe payung anyar?

Ya, kita duwe departemen R&D kanggo ngembangake payung anyar kanthi terus-terusan.

 

6. Suwene wektu produksi sampeyan?

Sejatine, produksi timbal wektu 10-60 dina. Iku gumantung saka jumlah pesanan, syarat kualitas, lsp.

 

7. Suwene wektu sampel sampeyan?

Sampeyan butuh 7-14 dina kanggo nggawe conto anyar.

 

8. Apa standar QC kanggo pelanggan?

Biasane, kita nampa AQL 2.5. Kita malah bisa nampa inspeksi 100%.

 

 

Panas Tags: Kalis Payung kuwalik, Windproof, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Saham, Tiongkok, Digawe ing China , Jual Paling Anyar, Apik

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.