Ngarep > Produk > Payung Golf

Payung Golf

Kita produsen profesional payung golf lan payung transparan POE, kanthi merek dhewe "UNI", lan khusus nggawe & nggawe payung, kanthi sulaman, percetakan layar sutra lan departemen percetakan transfer. Kantor pusat kita dununge ing tengah Zona Industri Yaoqian, Kota Anhai, kutha Jinjiang sing cedhak karo kutha-Xiamen sing apik, dununge telung ewu meter persegi. Kita nyedhiyakake jenis dhasar lan payung golf iki ing saindenging jagad.
Payung Golf Terbuka Manual Kayu iki minangka kanca sing cocog kanggo pegolf lan apik kanggo promosi, profesional bisnis utawa kanggo urip saben dinane. Kanthi desain gabungan warna sing ramping, genggaman kayu sing nyaman, bingkai sing kuat lan mekanisme terbuka otomatis, G4Free Ultimate Golf Payung sampurna ing kutha metropolitan utawa lapangan olahraga!
Kita ngembangake produk menyang macem-macem negara, utamane payung golf lan Kanggo nyedhiyakake layanan lan produk sing luwih apik, iki sing dhesekke:
1. Sertifikat BSCI: kita ngurmati para pelanggan babagan tanggung jawab sosial, nggawe audit BSCI wiwit 2016.
2. Sertifikat audit Disney: kita ngurmati para pelanggan babagan payung bocah sing duwe lisensi, nggawe audit disney wiwit taun 2016.
3. Tes: saiki sawetara tes rampung miturut macem-macem pelanggan, kayata REACH / CA Prop65.
4. Dhaptar elemen unik: kanthi semangat 20 taun kanggo nggawe payung unik karo para pelanggan, kita duwe dhaptar lengkap unsur unik kanggo program sampeyan.
5. Mung kualitas tengah: fokus dadi sampurna, kita tetep mung payung bermutu, adhedhasar AQL2.5 / 4.0.
Tujuan dhasar kita minangka payung uni yaiku nyedhiyakake pelanggan produk sing paling dhuwur kanthi rega paling apik!
View as  
 
<1>
{Tembung kunci} khusus sing digawe ing China bisa dituku kanthi rega murah utawa regane murah. Payung Fengyuan minangka pabrikan lan pemasok {kata kunci} sing apik ing China. Yen aku pesen saiki, apa sampeyan duwe stok? mesthi! Yen perlu, kita bakal nyedhiyani dhaptar rega lan kutipan karo sampeyan. Yen aku pengin grosir, apa regane sing bakal diwenehake? Yen jumlah Grosir sampeyan akeh, kita bisa menehi rega pabrik. Sampeyan disambut teka ing pabrik kanggo tuku produk paling laris, paling anyar lan diskon. Produk awet duwe desain mewah. Sampeyan bisa yakin bisa tuku produk diskon saka kita. Muga-muga bisa kerja sama karo sampeyan.