Ngarep > Produk > Payung lipat

Payung lipat

Kita minangka produsen profesional payung lipat lan payung transparan POE, kanthi merek dhewe "UNI", lan khusus nggawe & nggawe payung, kanthi sulaman, percetakan layar sutra lan departemen percetakan transfer. Kantor pusat kita dununge ing tengah Zona Industri Yaoqian, Kutha Anhai, kutha Jinjiang sing cedhak karo kutha-Xiamen sing apik, dununge telung ewu meter persegi. Kita nyedhiyakake payung dhasar lan lempitan menyang kabeh jagad.
Apa udan deres utawa srengenge panas, payung lipat iki minangka papan perlindungan sing paling dipercaya. Wis pas karo tas tangan / tas tangan sampeyan supaya gampang digawa. Payung Unisex paling cocog kanggo nglindhungi wong siji. Bagéan sing kandel lan batang, kanopi kain sing unggul lan panggunaan granula seger kanggo nyetak kabeh komponen plastik njamin yen payung Merek 'UNI' sampeyan bakal tahan pirang-pirang musim. Perawatan Payung - 1. Tansah mbukak payung sing tumuju ing langit 2. Tansah ditinggalake payung nganti garing sawise digunakake lan sadurunge ditutup.
Kita ngembangake produk menyang macem-macem negara, utamane payung lipat lan Kanggo nyedhiyakake layanan lan produk sing luwih apik, iki sing dhesekke:
1. Sertifikat BSCI: kita ngurmati para pelanggan babagan tanggung jawab sosial, nggawe audit BSCI wiwit 2016.
2. Sertifikat audit Disney: kita ngurmati para pelanggan babagan payung bocah sing duwe lisensi, nggawe audit disney wiwit taun 2016.
3. Tes: saiki sawetara tes rampung miturut macem-macem pelanggan, kayata REACH / CA Prop65.
4. Dhaptar elemen unik: kanthi semangat 20 taun kanggo nggawe payung unik karo para pelanggan, kita duwe dhaptar lengkap unsur unik kanggo program sampeyan.
5. Mung kualitas tengah: fokus dadi sampurna, kita tetep mung payung bermutu, adhedhasar AQL2.5 / 4.0.
Tujuan dhasar kita minangka payung uni yaiku nyedhiyakake pelanggan produk sing paling dhuwur kanthi rega paling apik!
View as  
 
{Tembung kunci} khusus sing digawe ing China bisa dituku kanthi rega murah utawa regane murah. Payung Fengyuan minangka pabrikan lan pemasok {kata kunci} sing apik ing China. Yen aku pesen saiki, apa sampeyan duwe stok? mesthi! Yen perlu, kita bakal nyedhiyani dhaptar rega lan kutipan karo sampeyan. Yen aku pengin grosir, apa regane sing bakal diwenehake? Yen jumlah Grosir sampeyan akeh, kita bisa menehi rega pabrik. Sampeyan disambut teka ing pabrik kanggo tuku produk paling laris, paling anyar lan diskon. Produk awet duwe desain mewah. Sampeyan bisa yakin bisa tuku produk diskon saka kita. Muga-muga bisa kerja sama karo sampeyan.