Payung Hujan Tongkat EVA Otomatis
  • Payung Hujan Tongkat EVA Otomatis - 0 Payung Hujan Tongkat EVA Otomatis - 0
  • Payung Hujan Tongkat EVA Otomatis - 1 Payung Hujan Tongkat EVA Otomatis - 1
  • Payung Hujan Tongkat EVA Otomatis - 2 Payung Hujan Tongkat EVA Otomatis - 2
  • Payung Hujan Tongkat EVA Otomatis - 3 Payung Hujan Tongkat EVA Otomatis - 3
  • Payung Hujan Tongkat EVA Otomatis - 4 Payung Hujan Tongkat EVA Otomatis - 4

Payung Hujan Tongkat EVA Otomatis

Payung Hujan dawa EVA otomatis dadi kanca sing cocog kanggo pegolf lan apik kanggo promosi, profesional bisnis utawa kanggo urip saben dinane. Kanthi desain gabungan warna sing ramping, genggaman EVA sing nyaman, bingkai sing kuat lan mekanisme mbukak otomatis, G4Free Ultimate Golf Payung sampurna ing kutha metropolitan utawa lapangan olahraga!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Payung Hujan Tongkat EVA Otomatis


1.Pambuka Produk

Payung Hujan dawa EVA otomatis dadi kanca sing cocog kanggo pegolf lan apik kanggo promosi, profesional bisnis utawa kanggo urip saben dinane.

Kanthi desain gabungan warna sing ramping, genggaman EVA sing nyaman, bingkai sing kuat lan mekanisme mbukak otomatis, G4Free Ultimate Golf Payung sampurna ing kutha metropolitan utawa lapangan olahraga!

 

2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Kode barang

PM0110

Katrangan

EVA payung dawa otomatis Payung Hujan

Bingkai lan poros fiberglass, gagang EVA Lurus, pongee 190T kanthi warna padhet

Jinis mbukak

Mbukak kanthi otomatis

Ukuran Barang

23 € X8K

Nyithak logo

Disesuaikan

MOQ

2400 Piece

Sample wektu

5-7 dina

Wektu timbal

60 dina

Ketentuan Pembayaran

T / T & L / C

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

Payung Hujan dawa otomatis EVA minangka papan perlindungan sing paling dipercaya. Tombol otomatis ngidini sampeyan mbukak kanthi gampang lan lancar.

4. Kualifikasi Produk

Bahan Payung Hujan tongkat otomatis EVA bisa ngliwati tes sadurunge dikirim, Saben payung dites sadurunge metu saka pabrik. Laporan tes lan video bisa diwenehake.

5. FAQ

1. Suwene riwayat perusahaan sampeyan?

Pabrik payung kita didegake ing 1995, yaiku sejarah 25 taun.

 

2. Sepira gedhene pabrik sampeyan

Kita duwe pabrik15.000 meter persegi lan luwih saka 300 karyawan

 

3. Apa sampeyan bisa menehi saran babagan kemampuan produksi?

Kita bisa ngasilake payung luwih saka 720.000 rolas taun.

 

4. Kepiye babagan output saben wulan?

Kita ngasilake udakara 60.000 lusin payung saben wulan.

 

5. Apa sampeyan duwe departemen R&D kanggo nggawe payung anyar?

Ya, kita duwe departemen R&D kanggo ngembangake payung anyar kanthi terus-terusan.

 

6. Suwene wektu produksi sampeyan?

Sejatine, produksi timbal wektu 10-60 dina. Iku gumantung saka jumlah pesanan, syarat kualitas, lsp.

 

7. Suwene wektu sampel sampeyan?

Sampeyan butuh 7-14 dina kanggo nggawe conto anyar.

 

8. Apa standar QC kanggo pelanggan?

Biasane, kita nampa AQL 2.5. Kita malah bisa nampa inspeksi 100%.

 

 

Panas Tags: Payung Hujan EVA Otomatis Langsung, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Tiongkok, Digawe ing Tiongkok, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar rega, Quotation, Paling Anyar, Kualitas, Awet , Jual Paling Anyar, Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.