Payung Tongkat Dewasa Khusus Lapis Ganda
  • Payung Tongkat Dewasa Khusus Lapis Ganda - 0 Payung Tongkat Dewasa Khusus Lapis Ganda - 0
  • Payung Tongkat Dewasa Khusus Lapis Ganda - 1 Payung Tongkat Dewasa Khusus Lapis Ganda - 1
  • Payung Tongkat Dewasa Khusus Lapis Ganda - 2 Payung Tongkat Dewasa Khusus Lapis Ganda - 2
  • Payung Tongkat Dewasa Khusus Lapis Ganda - 3 Payung Tongkat Dewasa Khusus Lapis Ganda - 3
  • Payung Tongkat Dewasa Khusus Lapis Ganda - 4 Payung Tongkat Dewasa Khusus Lapis Ganda - 4
  • Payung Tongkat Dewasa Khusus Lapis Ganda - 5 Payung Tongkat Dewasa Khusus Lapis Ganda - 5
  • Payung Tongkat Dewasa Khusus Lapis Ganda - 6 Payung Tongkat Dewasa Khusus Lapis Ganda - 6
  • Payung Tongkat Dewasa Khusus Lapis Ganda - 7 Payung Tongkat Dewasa Khusus Lapis Ganda - 7

Payung Tongkat Dewasa Khusus Lapis Ganda

Payung tongkat diwasa khusus lapisan kaping pindho minangka kanca sing cocog kanggo para pemain golf lan apik kanggo promosi, profesional bisnis utawa kanggo urip saben dinane. Kanthi desain gabungan warna sing ramping, genggaman bengkok sing nyaman, pigura sing kuat lan mekanisme mbukak otomatis, G4Free Ultimate Golf Payung sampurna ing kutha metropolitan utawa lapangan olahraga!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Payung tongkat diwasa khusus khusus kaping pindho


1.Pambuka Produk

Payung tongkat diwasa khusus khusus kaping pindho is an ideal companion for golfers and good for promotion, the business professional or for daily life. 

Kanthi desain gabungan warna sing ramping, genggaman bengkok sing nyaman, pigura sing kuat lan mekanisme mbukak otomatis, G4Free Ultimate Golf Payung sampurna ing kutha metropolitan utawa lapangan olahraga!

 

2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Kode barang

PM0121

Katrangan

payung tongkat khusus diwasa khusus

Bingkai lan poros fiberglass, gagang plastik bengkok, pongee 190T kanthi warna padhet

Jinis mbukak

Mbukak kanthi otomatis

Ukuran Barang

23 € X8K

Nyithak logo

Disesuaikan

MOQ

2400 Piece

Sample wektu

5-7 dina

Wektu timbal

60 dina

Ketentuan Pembayaran

T / T & L / C

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

Payung tongkat diwasa khusus khusus kaping pindho is your most reliable protective shelter.The automatic button allows you to open it conveniently and smoothly.

4. Kualifikasi Produk 

Bahan payung tongkat khusus khusus dobel bisa lulus tes sadurunge dikirim, Saben payung dites sadurunge metu saka pabrik. Laporan tes lan video bisa diwenehake.

5. FAQ

1. Suwene riwayat perusahaan sampeyan?

Pabrik payung kita didegake ing 1995, yaiku sejarah 25 taun.

 

2. Sepira gedhene pabrik sampeyan

Kita duwe pabrik15.000 meter persegi lan luwih saka 300 karyawan

 

3. Apa sampeyan bisa menehi saran babagan kemampuan produksi?

Kita bisa ngasilake payung luwih saka 720.000 rolas taun.

 

4. Kepiye babagan output saben wulan?

Kita ngasilake udakara 60.000 lusin payung saben wulan.

 

5. Apa sampeyan duwe departemen R&D kanggo nggawe payung anyar?

Ya, kita duwe departemen R&D kanggo ngembangake payung anyar kanthi terus-terusan.

 

6. Suwene wektu produksi sampeyan?

Sejatine, produksi timbal wektu 10-60 dina. Iku gumantung saka jumlah pesanan, syarat kualitas, lsp.

 

7. Suwene wektu sampel sampeyan?

Sampeyan butuh 7-14 dina kanggo nggawe conto anyar.

 

8. Apa standar QC kanggo pelanggan?

Biasane, kita nampa AQL 2.5. Kita malah bisa nampa inspeksi 100%.

 

 

Panas Tags: Payung Tongkat Dewasa Khusus Layer, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Tiongkok, Digawe ing China , Jual Paling Anyar, Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.