Payung Bocah-bocah Kewan Disney
  • Payung Bocah-bocah Kewan Disney - 0 Payung Bocah-bocah Kewan Disney - 0
  • Payung Bocah-bocah Kewan Disney - 1 Payung Bocah-bocah Kewan Disney - 1
  • Payung Bocah-bocah Kewan Disney - 2 Payung Bocah-bocah Kewan Disney - 2
  • Payung Bocah-bocah Kewan Disney - 3 Payung Bocah-bocah Kewan Disney - 3
  • Payung Bocah-bocah Kewan Disney - 4 Payung Bocah-bocah Kewan Disney - 4
  • Payung Bocah-bocah Kewan Disney - 5 Payung Bocah-bocah Kewan Disney - 5
  • Payung Bocah-bocah Kewan Disney - 6 Payung Bocah-bocah Kewan Disney - 6
  • Payung Bocah-bocah Kewan Disney - 7 Payung Bocah-bocah Kewan Disney - 7
  • Payung Bocah-bocah Kewan Disney - 8 Payung Bocah-bocah Kewan Disney - 8
  • Payung Bocah-bocah Kewan Disney - 9 Payung Bocah-bocah Kewan Disney - 9
  • Payung Bocah-bocah Kewan Disney - 10 Payung Bocah-bocah Kewan Disney - 10
  • Payung Bocah-bocah Kewan Disney - 11 Payung Bocah-bocah Kewan Disney - 11
  • Payung Bocah-bocah Kewan Disney - 12 Payung Bocah-bocah Kewan Disney - 12
  • Payung Bocah-bocah Kewan Disney - 13 Payung Bocah-bocah Kewan Disney - 13
  • Payung Bocah-bocah Kewan Disney - 14 Payung Bocah-bocah Kewan Disney - 14
  • Payung Bocah-bocah Kewan Disney - 15 Payung Bocah-bocah Kewan Disney - 15

Payung Bocah-bocah Kewan Disney

Payung Bocah-bocah Kewan Disney Printed iki dilengkapi gagang bengkok sing gampang digawa bocah. Bukak otomatis, operasi tangan siji, cahya lan gampang.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1.Pambuka Produk

Payung Bocah-bocah Kewan Disney Printed iki dilengkapi gagang bengkok sing gampang digawa bocah. Bukak otomatis, operasi tangan siji, cahya lan gampang.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Kode barang

7260

Katrangan

Payung Bocah-bocah Kewan Disney

bingkai logam lan poros logam, gagang plastik, bahan dicetak POE

Jinis mbukak

Mbukak kanthi otomatis

Ukuran Barang

19â € X8K

Nyithak logo

Disesuaikan

MOQ

2400 Piece

Sample wektu

5-7 dina

Wektu timbal

60 dina

Ketentuan Pembayaran

T / T & L / C

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

Payung Bocah Kewan Disney Printed minangka papan perlindungan sing paling dipercaya. Tombol otomatis ngidini sampeyan mbukak kanthi gampang lan lancar.

4. Kualifikasi Produk

Materi Payung Anak Kewan Disney Printed bisa ngliwati tes sadurunge dikirim, Saben payung dites sadurunge metu saka pabrik. Laporan tes lan video bisa diwenehake.

5. FAQ

1. Suwene riwayat perusahaan sampeyan?

Pabrik payung kita didegake ing 1995, yaiku sejarah 25 taun.

 

2. Sepira gedhene pabrik sampeyan

Kita duwe luwih saka 15.000 pabrik meter persegi lan luwih saka 300 karyawan

 

3. Apa sampeyan bisa menehi saran babagan kemampuan produksi?

Kita bisa ngasilake luwih saka 720.000 rolas payung saben taun.

 

4. Kepiye babagan output saben wulan?

Kita ngasilake udakara 60.000 lusin payung saben wulan.

 

5. Apa sampeyan duwe departemen R&D kanggo nggawe payung anyar?

Ya, kita duwe departemen R&D kanggo ngembangake payung anyar kanthi terus-terusan.

 

6. Suwene wektu produksi sampeyan?

Sejatine, produksi timbal wektu 10-60 dina. Iku gumantung saka jumlah pesanan, syarat kualitas, lsp.

 

7. Suwene wektu sampel sampeyan?

Sampeyan butuh 7-14 dina kanggo nggawe conto anyar.

 

8. Apa standar QC kanggo pelanggan?

Biasane, kita nampa AQL 2.5. Kita malah bisa nampa inspeksi 100%.

 

 

Panas Tags: Payung Bocah-Bocah Kewan Disney Printer, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Tiongkok, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, Paling Anyar, Kualitas, Awet, Jual Paling Anyar, Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.