Ngarep > Produk > Payung POE > Bocah-bocah Bocah Payung POE

Bocah-bocah Bocah Payung POE

Kita minangka produsen profesional Payung POE bocah lan payung transparan POE, kanthi merek dhewe "UNI", lan khusus nggawe lan nggawe payung, kanthi sulaman, percetakan layar sutra lan departemen percetakan transfer. Kepala kita kantor dununge ana ing tengah Zona Industri Yaoqian, Kota Anhai, kutha Jinjiang sing cedhak karo kutha-Xiamen sing apik, dununge jembar telung ewu meter persegi. Kita nyuplai Payung POE bocah cilik lan bocah ing saindenging jagad.
Payung POE bocah-bocah iki minangka bahan sing ECO, dilengkapi gagang bengkok sing gampang digawa bocah. Bukak otomatis, operasi tangan siji, cahya lan gampang.
Kita ngembangake produk menyang macem-macem negara, utamane bocah-bocah payung POE lan Kanggo nyedhiyakake layanan lan produk sing luwih apik, iki sing dhesekke:
1. Sertifikat BSCI: kita ngurmati para pelanggan babagan tanggung jawab sosial, nggawe audit BSCI wiwit 2016.
2. Sertifikat audit Disney: kita ngurmati para pelanggan babagan payung bocah sing duwe lisensi, nggawe audit disney wiwit taun 2016.
3. Tes: saiki sawetara tes rampung miturut macem-macem pelanggan, kayata REACH / CA Prop65.
4. Dhaptar elemen unik: kanthi semangat 20 taun kanggo nggawe payung unik karo para pelanggan, kita duwe dhaptar lengkap unsur unik kanggo program sampeyan.
5. Mung kualitas tengah: fokus dadi sampurna, kita tetep mung payung bermutu, adhedhasar AQL2.5 / 4.0.
Tujuan dhasar kita minangka payung uni yaiku nyedhiyakake pelanggan produk sing paling dhuwur kanthi rega paling apik!
View as  
 
{Tembung kunci} khusus sing digawe ing China bisa dituku kanthi rega murah utawa regane murah. Payung Fengyuan minangka pabrikan lan pemasok {kata kunci} sing apik ing China. Yen aku pesen saiki, apa sampeyan duwe stok? mesthi! Yen perlu, kita bakal nyedhiyani dhaptar rega lan kutipan karo sampeyan. Yen aku pengin grosir, apa regane sing bakal diwenehake? Yen jumlah Grosir sampeyan akeh, kita bisa menehi rega pabrik. Sampeyan disambut teka ing pabrik kanggo tuku produk paling laris, paling anyar lan diskon. Produk awet duwe desain mewah. Sampeyan bisa yakin bisa tuku produk diskon saka kita. Muga-muga bisa kerja sama karo sampeyan.