Payung Hujan Tongkat Panjang Otomatis
  • Payung Hujan Tongkat Panjang Otomatis - 0 Payung Hujan Tongkat Panjang Otomatis - 0
  • Payung Hujan Tongkat Panjang Otomatis - 1 Payung Hujan Tongkat Panjang Otomatis - 1
  • Payung Hujan Tongkat Panjang Otomatis - 2 Payung Hujan Tongkat Panjang Otomatis - 2
  • Payung Hujan Tongkat Panjang Otomatis - 3 Payung Hujan Tongkat Panjang Otomatis - 3
  • Payung Hujan Tongkat Panjang Otomatis - 4 Payung Hujan Tongkat Panjang Otomatis - 4
  • Payung Hujan Tongkat Panjang Otomatis - 5 Payung Hujan Tongkat Panjang Otomatis - 5
  • Payung Hujan Tongkat Panjang Otomatis - 6 Payung Hujan Tongkat Panjang Otomatis - 6

Payung Hujan Tongkat Panjang Otomatis

Payung udan tongkat dawa otomatis iki kualitas apik, kanopi digawe saka kain 210T kanthi kepadatan tinggi lan lapisan Teflon tahan banyu sing ngidini banyu gampang netes lan goyang langsung kanggo mbantu sampeyan tetep tetep garing. gampang kanggo operasi tangan siji. Cukup pencet tombol ing gagang kanggo mbukak sak detik, lan ora bakal ana penundaan kanggo kenyamanan sampeyan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Payung udan teken dawa dawa


1.Pambuka Produk

Payung udan tongkat dawa otomatis iki kualitas apik, kanopi digawe saka kain 210T kanthi kepadatan tinggi lan lapisan Teflon tahan banyu sing ngidini banyu gampang netes lan goyang langsung kanggo mbantu sampeyan tetep tetep garing. gampang kanggo operasi tangan siji. Cukup pencet tombol ing gagang kanggo mbukak sak detik, lan ora bakal ana penundaan kanggo kenyamanan sampeyan.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Kode barang

2301

Katrangan

Payung udan teken dawa dawa

, bingkai lan poros fiberglass, gagang karet, kain solid poliester 210T kanthi tahan banyu.

Jinis mbukak

Mbukak kanthi otomatis

Ukuran Barang

23 € X8K

Nyithak logo

Disesuaikan

MOQ

2400 Piece

Sample wektu

5-7 dina

Wektu timbal

60 dina

Ketentuan Pembayaran

T / T & L / C

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

Payung udan teken dawa dawa is your most reliable protective shelter. It fits in snugly into your hand bag/briefcase making it very convenient to carry around.

4. Kualifikasi Produk

The material of Payung udan teken dawa dawa can pass the test before delivery, Every umbrella is tested before leaving the factory. Test report and video can be provided.

 

5. FAQ

1. Suwene riwayat perusahaan sampeyan?

Pabrik payung kita didegake ing 1995, yaiku sejarah 25 taun.

 

2. Sepira gedhene pabrik sampeyan

Kita duwe luwih saka 15.000 pabrik meter persegi lan luwih saka 300 karyawan

 

3. Apa sampeyan bisa menehi saran babagan kemampuan produksi?

Kita bisa ngasilake luwih saka 720.000 rolas payung saben taun.

 

4. Kepiye babagan output saben wulan?

Kita ngasilake udakara 60.000 lusin payung saben wulan.

 

5. Apa sampeyan duwe departemen R&D kanggo nggawe payung anyar?

Ya, kita duwe departemen R&D kanggo ngembangake payung anyar kanthi terus-terusan.

 

6. Suwene wektu produksi sampeyan?

Sejatine, produksi timbal wektu 10-60 dina. Iku gumantung saka jumlah pesanan, syarat kualitas, lsp.

 

7. Suwene wektu sampel sampeyan?

Sampeyan butuh 7-14 dina kanggo nggawe conto anyar.

 

8. Apa standar QC kanggo pelanggan?

Biasane, kita nampa AQL 2.5. Kita malah bisa nampa inspeksi 100%.

 

 

Panas Tags: Payung Hujan Tongkat Panjang Otomatis, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Tiongkok, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar rega, Quotation, Paling Anyar, Kualitas, Awet, Jual Paling Anyar, Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.