Ngarep > Babagan Kita>Layanan Kita

Layanan Kita


1. Payung apa wae bisa digawe miturut desain utawa apa sing sampeyan butuhake.
 
2. Rega sing cukup lan kompetitif bakal diwenehake.
 
3. Kita duwe payung merek dhewe lan nawakake layanan OEM lan ODM kanggo klien.
 
4. Kita duwe sistem kontrol kualitas sing ketat, wiwit tuku bahan, langkah-langkah produksi nganti inspeksi lan pengepakan.
 
5. Perusahaan pelayaran sing paling irit lan andal bakal dipilih kanggo mesthekake yen sampeyan bisa nampa barang ing wektu sing tepat.

6. Apa sampeyan golek payung kanggo toko rantai, dicithak nganggo logo, desain unik kanggo merek sampeyan, payung UNI kebak pengalaman, lan kemampuan kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan, kanthi 3 lini produksi & 300 buruh & 20 taun layanan kanggo macem-macem pelanggan. uga Uni duwe tim dhukungan sing kuwat banget lan biasane bakal balesan sampeyan sajrone1-2 dina kerja.