Ngarep > Babagan Kita>Sertifikat kita

Sertifikat kita


Kanggo nyedhiyakake layanan lan produk sing luwih apik, iki sing dhesekke:

1. Sertifikat BSCI: kita ngurmati para pelanggan babagan tanggung jawab sosial, nggawe audit BSCI wiwit 2016.

2. Sertifikat audit Disney: kita ngurmati para pelanggan babagan payung bocah sing duwe lisensi, nggawe audit disney wiwit taun 2016.

3. Tes: saiki sawetara tes rampung miturut macem-macem pelanggan, kayata REACH / CA Prop65.

4. Dhaptar elemen unik: kanthi semangat 20 taun kanggo nggawe payung unik karo para pelanggan, kita duwe dhaptar lengkap unsur unik kanggo program sampeyan.

5. Mung kualitas tengah: fokus dadi sampurna, kita tetep mung payung bermutu, adhedhasar AQL2.5 / 4.0.