Ngarep > Babagan Kita>Pabrik Kita

Pabrik Kita


Jinjiang Fengyuan Payung Co., Ltd didegaké ing taun 1995, minangka pabrikan profesional Payung lan POE payung transparan, kanthi merek dhewe "UNI", lan khusus kanggo ngembangake & nggawe payung, kanthi sulaman kita dhewe , percetakan layar lan departemen matrik plastik.

Kantor pusat kita dununge ing tengah Yaoqian IndustryZone, Kota Anhai, kutha Jinjiang sing cedhak karo kutha-Xiamen sing apik, wilayah kasebut udakara telung ewu meter persegi.

Pangasil produksi tahunan kita 1,8 yuta lusin.

Kita nyuplai payung lan srengenge sing modis lan dhasar kanggo luwih saka 60 negara lan wilayah.

Tujuan dhasar kita minangka payung uni yaiku nyedhiyakake pelanggan produk sing paling dhuwur kanthi rega paling apik!

Kita ngembangake produk kanthi gaya anyar kanthi terus-terusan. Kita nggedhekake produk dadi sangang seri minangka payung lurus, payung loro, payung telu, payung super lipat, payung kewan bocah, payung golf, payung POE / EVA uga udakara atusan total. Ing taun-taun pungkasan, kanthi peralatan pangolahan canggih, kekuwatan teknis sing kuat lan pengalaman manufaktur, kita entuk kemajuan ing adol payung lan pariwara ing ruangan.