5 Lipat Manual Bukak Payung Kompak
  • 5 Lipat Manual Bukak Payung Kompak - 0 5 Lipat Manual Bukak Payung Kompak - 0
  • 5 Lipat Manual Bukak Payung Kompak - 1 5 Lipat Manual Bukak Payung Kompak - 1
  • 5 Lipat Manual Bukak Payung Kompak - 2 5 Lipat Manual Bukak Payung Kompak - 2
  • 5 Lipat Manual Bukak Payung Kompak - 3 5 Lipat Manual Bukak Payung Kompak - 3
  • 5 Lipat Manual Bukak Payung Kompak - 4 5 Lipat Manual Bukak Payung Kompak - 4
  • 5 Lipat Manual Bukak Payung Kompak - 5 5 Lipat Manual Bukak Payung Kompak - 5
  • 5 Lipat Manual Bukak Payung Kompak - 6 5 Lipat Manual Bukak Payung Kompak - 6
  • 5 Lipat Manual Bukak Payung Kompak - 7 5 Lipat Manual Bukak Payung Kompak - 7

5 Lipat Manual Bukak Payung Kompak

5 Fold Manual Open Compact Payung Payung, Tutup 100% Polyester, payung sing gampang digunakake; lempitan kompak; gampang disimpen; gampang hotspot; cukup gedhe supaya garing.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

5 Manual Lipat Bukak Payung kompak


1.Pambuka Produk

Oversize, Cover 100% Polyester, payung sing gampang digunakake; lempitan kompak; gampang disimpen; gampang hotspot; cukup gedhe supaya garing.

Cocog yen sampeyan butuh payung ukuran lengkap, sampeyan bisa nggawa dompet, tas, utawa tas ransel.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Kode barang

7268

Katrangan

5 Manual Lipat Bukak Payung kompak  

Bingkai fiberglass aluminium, poros aluminium, gagang karet warna sing cocog, bahan cetak pongee

Jinis mbukak

manual mbukak

Ukuran Barang

19â € X6K

Nyithak logo

Disesuaikan

MOQ

2400 Piece

Sample wektu

5-7 dina

Wektu timbal

60 dina

Ketentuan Pembayaran

T / T & L / C

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

5 Fold Manual Payung kompak Terbuka minangka papan perlindungan sing paling dipercaya. Tombol otomatis ngidini sampeyan mbukak kanthi gampang lan lancar.

 

4. Kualifikasi Produk

Bahan 5 Lipat Manual Payung Kompak Payung bisa ngliwati tes sadurunge dikirim, Saben payung dites sadurunge metu saka pabrik. Laporan tes lan video bisa diwenehake.


5. FAQ

1. Suwene riwayat perusahaan sampeyan?

Pabrik payung kita didegake ing 1995, yaiku sejarah 25 taun.

 

2. Sepira gedhene pabrik sampeyan

Kita duwe luwih saka 15.000 pabrik meter persegi lan luwih saka 300 karyawan

 

3. Apa sampeyan bisa menehi saran babagan kemampuan produksi?

Kita bisa ngasilake luwih saka 720.000 rolas payung saben taun.

 

4. Kepiye babagan output saben wulan?

Kita ngasilake udakara 60.000 lusin payung saben wulan.

 

5. Apa sampeyan duwe departemen R&D kanggo nggawe payung anyar?

Ya, kita duwe departemen R&D kanggo ngembangake payung anyar kanthi terus-terusan.

 

6. Suwene wektu produksi sampeyan?

Sejatine, produksi timbal wektu 10-60 dina. Iku gumantung saka jumlah pesanan, syarat kualitas, lsp.

 

7. Suwene wektu sampel sampeyan?

Sampeyan butuh 7-14 dina kanggo nggawe conto anyar.

 

8. Apa standar QC kanggo pelanggan?

Biasane, kita nampa AQL 2.5. Kita malah bisa nampa inspeksi 100%.

 

 

Panas Tags: 5 Lipat Manual Payung Kompak Terbuka, Produsen, Suplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, Stok, Tiongkok, Digawe ing China, Murah, Diskon, Rega murah, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar rega, Quotation, Paling Anyar, Kualitas, Awet , Jual Paling Anyar, Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.