Koperator Sarwa Kita

Proses Tuku
INQUIRY

Kirimake desain sing sampeyan minat, utawa mung target kanthi tembung, lembar kutipan rinci bakal disiapake kanggo mriksa sajrone 1-2 dina kerja.

PRODUKSI

Sawise pesanan dikonfirmasi, produksi massal diwiwiti kanthi rincian conto ing 55-65 dina mbesuk, lan kita uga menehi solusi kanggo pesenan pengiriman cepet.

SAMPLING

Sampel bakal digawe adhedhasar sarat sampeyan, biasane 5-7 dina kanggo desain biasa, lan 7-10 dina kanggo desain khusus.

LABELING SWASTA

Kita duwe dhaptar elemen label pribadi lengkap kanggo merek utawa logo sampeyan, asale saka pangembangan 20 taun karo 130 pelanggan, ora mung gisag.

Pangembangan

Kita bakal mbantu pelanggan kanggo nambah elemen supaya payung unik, lan uga ngoptimalake level rega supaya bisa laris kanthi solusi liyane

PENGIRIMAN

Pengiriman internasional liwat jalur Ekspres, Pesawat Udara, Pengiriman Laut, Sepur. Pangiriman pas wektune dijamin.

Kanggo nyedhiyakake layanan lan produk sing luwih apik, iki sing dhesekke:
1. Sertifikat BSCI: kita ngurmati para pelanggan babagan tanggung jawab sosial, nggawe audit BSCI wiwit 2016.
2. Sertifikat audit Disney: kita ngurmati para pelanggan babagan payung bocah sing duwe lisensi, nggawe audit disney wiwit taun 2016.
3. Tes: saiki sawetara tes rampung miturut macem-macem pelanggan, kayata REACH / CA Prop65.
4. Dhaptar elemen unik: kanthi semangat 20 taun kanggo nggawe payung unik karo para pelanggan, kita duwe dhaptar lengkap unsur unik kanggo program sampeyan.
5. Mung kualitas tengah: fokus dadi sampurna, kita tetep mung payung bermutu, adhedhasar AQL2.5 / 4.0.

babagan kita

Jinjiang Fengyuan Payung Co., Ltd didegaké ing taun 1995, minangka pabrikan profesional Payung lan POE payung transparan, payung tongkat, payung lipat, payung bocah, kanthi merek dhewe "UNI", lan khusus ing pengembangan & produksi payung, kanthi sulaman, percetakan layar lan departemen matrik plastik dhewe.
Kantor pusat kita dununge ing tengah Yaoqian IndustryZone, Kota Anhai, kutha Jinjiang sing cedhak karo kutha-Xiamen sing apik, wilayah kasebut udakara telung ewu meter persegi.
Pangasil produksi tahunan kita 1,8 yuta lusin.
Kita nyuplai payung lan srengenge sing modis lan dhasar kanggo luwih saka 60 negara lan wilayah.
target dhasar kita minangka payung uni yaiku nyedhiyakake pelanggan produk sing paling dhuwur kanthi rega paling apik!
kita ngembangake produk kanthi gaya anyar kanthi terus-terusan. Kita nggedhekake produk dadi sangang seri minangka payung lurus, payung loro, payung telu, payung super lipat, payung kewan bocah, payung golf, payung POE / EVA uga udakara atusan total. Ing taun-taun pungkasan, kanthi peralatan pangolahan canggih, kekuwatan teknis sing kuat lan pengalaman manufaktur, kita entuk kemajuan ing adol payung lan pariwara ing ruangan.

Rincian
News
  • Kepiye cara ngurus payung

    Aja dilipat payung nganggo banyu sawise digunakake nalika udan. Sampeyan kudu mbukak payung, garing cagak lan permukaan payung nganggo gombal empuk, gantungake ing sisih ngisor ing ventilasi supaya garing, lan banjur tutup payung lan simpen.

    Rincian
  • Cara milih payung sing cerah

    Payung bening minangka alat sing asring digunakake nalika musim panas, mula kepiye konsumen kudu milih sing apik?

    Rincian

Kanggo pitakon babagan payung tongkat, payung lipat, payung bocah utawa pricelist, wenehake email sampeyan marang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.